De Intimiteit En De Kracht Van Kleine Groepen Cacao Ceremonies

De Intimiteit En De Kracht Van Kleine Groepen Cacao Ceremonies

De Intimiteit En De Kracht Van Kleine Groepen Cacao Ceremonies admin

De ware ontmoeting met de cacao spirit zit in de kracht van overgave, loslaten en vertrouwen en brengt je in diepe verbinding met je hart en ziel. Zij weet waar de aandacht naar toe mag gaan, zij weet waar jij heen gebracht mag worden om je pad verder te kunnen vervolgen. En als je je aan haar trefzekerheid durft over te geven dan zal zij je op de mooiste plekken brengen waar je nog nooit eerder bent geweest. Onderschat de kracht van de cacao spirit niet.

De reis van het hoofd naar het hart

Vasthouden van oude patronen, verhalen waarin je bent gaan geloven, negatieve overtuigingen, het zijn allemaal manieren die we hebben bedacht om maar niet de reis te hoeven maken vanuit het hoofd naar het hart. Zonder er bewust van te zijn zoeken we afleidingen in ons leven om maar niet te hoeven voelen wat er in je lichaam aandacht verdient, de pijn niet te hoeven voelen. Iedere dag weer druk met het richten op de dingen buiten je om maar niet de reis naar beneden te hoeven maken. 
Hoe ziet jou innerlijke wijsheid eruit, je zielsverlangen? 
Stel als je ergens wel het verlangen voelt om je licht te gaan ervaren die binnen in jou lichaam verscholen ligt, stel als je het verlangen voelt deze reis te gaan maken in de aanwezigheid van de cacao spirit, de kracht voelt om samen met haar oude patronen los te laten en je mee te laten nemen op reis naar je lichaam, je te verbinden met de aardse diepte… Wow, miracles can really happen!

Ik weet als geen ander dat het moed vergt en het een hele stap is om de reis naar je lichaam te maken, dit ‘onbekende’ veld te betreden, de weg naar je ziel te bereizen en dat is ook precies de reden waarom ik kies voor kleine intieme ceremoniële groepen. Het geeft mensen de ruimte om hun eigen reis te maken. De combinatie van het ‘alleen’ reizen in de aanwezigheid van anderen en daarin in diepe verbinding te gaan met de cacao is overweldigend intens en krachtig.

De mooie reizen tijdens een Cacao Ceremonie

Ik heb zoveel verschillende mensen met verschillende verhalen gehoord die er werden gedeeld na het reizen in de afsluitende cirkel. Verhalen van het reizen naar andere dimensie, van intense visioenen. Verhalen van deuren die opengingen waarin ze voor het eerst de liefde van hun eigen hart ontmoeten in diepe ontroering en eindeloos tranendal. Een reis door het lichaam met zoveel aarding en aanwezigheid van hun eigen lichaam in verbinding met moeder natuur en hun bestaansrecht voor het eerst konden ervaren. Na iedere ceremonie voel ik me intens nederig en dankbaar mensen te mogen gidsen op hun reis samen met de cacao spirit. De ontmoeting met de wereld te binnen in jou van een intense stilte en leegte in de afwezigheid van gedachtes, geen identiteit, geen ego, enkel en alleen maar verstilling en sereniteit waar je ervaart dat alles goed is, niets meer hoeft, de ruimte van ‘Zijn’. De bron waar we allemaal vandaan komen en weer naar terug zullen keren.