De Kracht van Cacao

De Kracht van Cacao

De Kracht van Cacao admin

Cacaoceremonies worden steeds populairder in het westen van de wereld en het medicijn zelf biedt een grote mogelijkheid voor grotere focus en verbinding. Het versterkt de creatie van heilige ruimtes of ‘containers’ en gebed/transformatie vergemakkelijkt. Focus en aanwezigheid zijn daarbij noodzakelijke eigenschappen om elke soort veilige container of heilige ruimte te creëren.

Cacao helpt ook op veel andere manieren het bewustzijn en onze krachten te vergroten. Vooral moderne westerse mensen, die in het dagelijkse leven continu worden afgeleid van creatie, aanwezigheid en focus helpt Cacao om in het hier en nu te zijn.

Voedsel van de Verschuiving

Cacao heeft veel hormoon producerende moleculen die het gemakkelijker maken om gewoon te zijn. Vanuit deze staat kunnen we gemakkelijker voelen dat alles al heel is. Een gegeven waar veel westerse mensen heel moeilijk mee kunnen verbinden. Terwijl we het werk doen dat we moeten doen en onze innerlijke leiding volgen, kan Cacao enorm helpen door ons het ‘nieuwe paradigma’ te laten ervaren. Door zijn comfort en ondersteuning kunnen we afstemmen op een ruimte van weten dat alles compleet en volledig is en dat het zogenaamde ‘nieuwe paradigma’ al aanwezig is in alle wezens. Om deze en andere redenen wordt Cacao ook wel het Voedsel van de Verschuiving genoemd.

Meer en meer mensen willen de medicinale en spirituele ondersteuning die chocolade kan brengen verkennen en waarderen. Daarom vindt Cacao zijn weg uit de jungle op een missie om het wereldwijde bewustzijn te helpen genezen en uitbreiden. Cacao is een plant teacher die lichaam en geest kan versterken en verbinden. Ze biedt ondersteuning voor persoonlijke en collectieve evolutie en her-aansluiting. Eenmaal in aanraking met deze krachtige plant kan het je tweede natuur worden om op te treden als een krachtiger kanaal voor collectieve genezing. Om z0 een ​​vertegenwoordiger te worden van de ‘verschuiving’ die al in onszelf heeft plaatsgevonden.

Voel jij ook het verlangen om met de Cacao plant aan het werk te gaan? 

Op de hoogte blijven:

Via mijn nieuwsbrief hou ik je op de hoogte over nieuwe rituelen, ceremonies, data & blogs. Meld je hier aan >