Reportage over BraveHeart in de Meppeler Courant

Reportage over BraveHeart in de Meppeler Courant

Reportage over BraveHeart in de Meppeler Courant admin

Ik sta in de krant! Ik ben echt superblij met de reportage die de Meppeler Courant afgelopen weekend over mijn Sjamanistische werk heeft geplaatst. Zo fijn dat de journalist precies heeft weten te verwoorden waar het voor mij over gaat: bewustwording, echtheid, mensen die puur zijn, liefde en aandacht. Hoe het Sjamanisme een verrijking voor de medische wereld zou kunnen zijn en hoe ik daar met veel enthousiasme mijn bijdrage aan wil leveren.

Zelf Ervaren? Kom naar de introductie bijeenkomst Droomritueel

Ben je nieuwsgierig en wil je zelf ervaren wat een Sjamanistisch ritueel voor jou kan betekenen? Kom dan naar de introductiebijeenkomst die ik op zondag 13 januari van 13.30 – 16.00 organiseer. Dit is een 2,5 uur durende sessie waarin ik vertel over de droomrituelen, mijn eigen reis hierin en over mijn manier van werken. Het laatste uur zal ik de groep kort een droomritueel laten ervaren en ook een persoonlijk ritueel met iemand demonstreren. Interesse? Voor de bijeenkomst vraag ik een kleine bijdrage van €10,-. Ik heb plek voor maximaal 8 personen.

Leave a Reply