Ritueel Op Afstand & de Kracht van Overgave

Ritueel Op Afstand & de Kracht van Overgave

Ritueel Op Afstand & de Kracht van Overgave admin

Niet iedereen kan naar het verre Drenthe komen dus besloot ik samen met een klant zijn ritueel op afstand te doen. Toen ik twee weken geleden met dit experiment begon had ik niet verwacht dat het zo’n krachtige uitwerking zou hebben.

Tijdens deze eerste sessie op afstand merkte ik al snel de impact van de fysieke afwezigheid. Zodra het ritueel van start ging, voelde ik me direct verbonden met de bron. De bron waar alles uit voortkomt en waar ik mijn geleiding ontvang van mijn spirits. Samen met mijn drum luister ik in stilte naar de roep van andere dimensies en langzaam maar zeker begint mijn hand te bewegen en ontstaat er een intens ritme, kom in een diepe trance en beweeg naar werelden die alleen maar met gesloten ogen zichtbaar zijn.

Ik verdwijn in een veld met kleuren en bewegende vormen, zonder boven of onderkant, geen horizon. En in deze helderheid verschijnt er guidance, beelden die een verhaal vertellen, een boodschap brengen. Beelden, zonder geluid, zonder geur, alleen maar in stilte en in kleur.

De kracht van dit ritueel was verbazend intens en helder. Het leek wel of door de fysieke afwezigheid van de betreffende persoon het veld veel sterker was, alsof er niets op of om heen zat. Er was geen pijn, geen trauma, alleen maar helderheid en zuiverheid. Geen vertroebeling die de bron maskeert en de mind kan verleiden om verhalen vertellen die niet zuiver zijn.

Nadat ik het ritueel had beëindigd zat ik voor lange tijd in volledige stilte, geraakt door wat ik had mogen ervaren. Dankbaar voor de guidance die ik heb mogen ontvangen en de boodschap zo helder aan mijn is overgedragen en ik deze mag over brengen aan deze man. Het ritueel voelde als een zegen en ik besef me de kracht van het volledig aanwezig kunnen zijn, in liefde en aandacht. Zonder me zorgen te hoeven maken of de klant oké is.

Ik besef me ook des te meer dat ik deze focus en kracht ook kan toelaten als de klant wel aanwezig is. Het vertrouwen te hebben dat wanneer ik op de bron ben aangesloten, alles precies gaat zoals het mag gaan en ik met deze bijzonder gave van channeling heel veel mensen mag helpen. Fysiek af- of aanwezig er is geen verschil, beide is even krachtig.