Your Calling, Spiritual Tool Voor BraveHeart

Your Calling, Spiritual Tool Voor BraveHeart

Your Calling, Spiritual Tool Voor BraveHeart admin

Vandaag ben ik in het bezit van een prachtig kunstwerk die ik als tool ga inzetten voor mijn sjamanistische rituelen. Met grote dankbaarheid voor de kunstenaars Tessa Smits, mijn soulsister, en Elske Haenen die de scheppers zijn van dit prachtige resultaat.

Lees hier het creatieproces van de kunstenaars van dit schilderij:

Bijna een jaar geleden maakte Elske en ik dit schilderij: Your Calling. Een kunstwerk met een krachtige energie die veel bij ons losmaakte. Blijkbaar moest hij ook even in onze eigen levens zijn energie laten stromen want we hebben hem beide maandenlang zelf aan de muur gehad. Tot vandaag!

Wij vroegen het universum om….
Toen wij hem afhadden hebben we samen de wens uitgesproken dat dit schilderij op een plek zou komen waar hij niet enkel als ‘mooi schilderij’ zou gaan hangen maar daadwerkelijk energetisch zijn werk zou kunnen doen. Daarover schreven wij deze tekst:

“En zo wensen we voor YOUR CALLING ook een plek waar hij daadwerkelijk zijn werk kan doen. Misschien een lokatie waar men bezig is met dat wat het doek vertegenwoordigd: Jezelf vinden, je vuur aanwakkeren, manifesteren, uit je schulp treden, je zielsmissie leven.”

Het universum hoorde ons want op zijn nieuwe plek gaat dit schilderij ondersteunen bij Sjamanistische rituelen, ceremonies en bijeenkomsten die in het teken staan van het ontsteken/ontdekken van jouw zielsverlangen. Wij zijn dan ook enorm blij dat hij juist hier op zo’n bijzondere plek bij BraveHeart komt te hangen.

Meer foto’s en het verhaal over de tot standkoming van dit kunstwerk lees je verder op >>