Brave Heart Community is een plek van liefde.

Een plek waar we elkaar ontmoeten, samenkomen, waar je het veld van liefde binnenstapt.
De plek waar alles ten diepste kan worden aangeraakt. De cirkel van de magie en transformatie te ervaren waar heling plaatsvindt, samen de weg naar ons hart terug kunnen vinden. Te verbinden met onze diepere emoties, waar ruimte is voor expressie van gevoelens, reizend naar verschillende bewustzijns dimensies, te verbinden met onbekende plekken die aangeraakt willen worden en te worden geheeld.

Een Maandelijks Samenkomen

Een maandelijks samenkomen op een prachtige plek in de natuur in Wijhe. Daar waar sjamaan Moonheart, medicijnvrouw, met haar liefde en aanwezigheid een krachtige ruimte creëert van magie en heling. Het veld van liefde, van sjamanistische ceremonies, trance reizen, dans en beweging.

Iedere maand staat er een thema centraal die op de community dag wordt aangeraakt, ervaren en gevoeld. In co-creatie met zielen die ook in het veld van bewustwording hun medicijn delen worden op deze dag uitgenodigd het veld van Liefde te komen versterken.

It Is Time For The Wisdom Circle!

IAM

Mijn Medicijn

Het medicijn dat ik breng is een diepe sjamanistische energie die door mij heen beweegt en diep verbonden is met verschillende bewustzijns dimensies. Door mijn stem, drum en diepe Harts energie kan ik deze liefdes energie laten voelen en ervaren aan mensen die daar naar verlangen. Het Hart is het portaal van het veld van God, het Goddelijke, van Liefde, van Eenheid.  Een diep transformerend veld waar magie en heling kan plaatsvinden.

Het is tijd om al mijn wijsheid en sjamanistische kracht te verzamelen en te delen in het veld van liefde, Braveheart Community. Het delen van alle mooie geschenken die ik de laatste vijftig jaar op mijn levenspad heb mogen ontvangen.

Wees welkom bij Mij!

Moonheart

Ik verwelkom iedereen van verschillende culturen, achtergronden, genderidentiteiten, alle leeftijden van 18+.

Laten we het leven vieren en samen komen in het veld van liefde en waar ruimte is voor magie en transformatie.

AGENDA

Data

Iedere laatste woensdag van de maand 2024

 

Woensdag 27 maart 2024 gecanceld
Thema the Sacred Rebellion!

Programma van 16.00 tot 21.00
Inloop 15.30

Braveheart Community, een plek van liefde, een bijzonder samenkomen aan het begin van de LENTE en in de week van de VOLLE MAAN.

Het thema van deze maand is:

THE SACRED REBELLION!

They dear to dream of a healthier world based more in love than fear, where it is possible to live your dreams, manifest your heart-felt vision and life is nourishing rather than a constant struggle or drain. Sacred rebels believe in love and defy those that say, ‘You need to live in the real world!’ Sacred rebels are living in the real world. Theirs is a world of love possibility and freedom.

The are obedient only to their spiritual passion and their own unique gifts.

COME AND EXPLORE YOURS!!!

Deelnemen aan whatsapp groep of scan de QR code.

Join the tribe!

Wil je op de hoogte blijven van wat we organiseren in de community join de stille WhatsApp- groep.