Community Brave Hearted

Opening 27 september 2023!

Uitverkocht!!

Kom je naar de volgende dag!

Brave Heart Community is een plek van liefde.

Een plek waar we elkaar ontmoeten, samenkomen, waar je het veld van liefde binnenstapt. Daar waar liefde begint en eindigt, waar we allemaal naar terug zullen keren.
De plek waar alles ten diepste kan worden aangeraakt. Het ervaren van sjamanistische reizen in het samenzijn van andere zielen, van prachtige ceremonies. De cirkel van de magie en transformatie te ervaren waar heling plaatsvindt, samen de weg naar ons hart terug kunnen vinden. Te verbinden met onze diepere emoties, waar ruimte is voor expressie van gevoelens, reizend naar verschillende dimensies, te verbinden met onbekende plekken die aangeraakt willen worden en te worden geheeld. Een plek van diepe rust in de aanwezigheid van spirits en onze voorouders.

Een maandelijks samenkomen

Een maandelijks samenkomen op een prachtige plek in de natuur, verzamelend om het vuur. Daar waar Marlouk, Moonheart, medicijnvrouw met haar liefde en aanwezigheid een krachtige space creëert van magie en heling. Het veld van liefde, van sjamanistische ceremonies, van dans en beweging met tussendoor een heerlijke vegetarisch maaltijd.

IAM

Mijn Medicijn

Het medicijn dat ik breng is een diepe sjamanistische energie die door mij heen beweegt en diep verbonden is met verschillende dimensies. Door onder andere mijn stem, mijn drum en door diepe verbinding en aanraking van mensen kan ik deze energie overdragen aan mensen die daar naar verlangen. Ik neem mensen mee door middel van sjamanistische reizen waar ze het veld van God, het veld van Liefde, van eenheid binnen kunnen stappen.  Het veld van Liefde is een diep transformerend helend veld waar magie plaatsvindt.

Het is tijd om al mijn wijsheid en sjamanistische kracht te verzamelen en rond het vuur te brengen. Nieuwsgierige zielen samen te brengen in de Braveheart Community. Het delen van alle mooie geschenken die ik de laatste vijftig jaar op mijn levenspad heb mogen ontvangen.

Wees welkom bij Mij!

Moonheart

Ik verwelkom iedereen van verschillende culturen, achtergronden, genderidentiteiten, alle leeftijden van 18+.

Laten we het leven vieren en samen komen in het veld van liefde en waar ruimte is voor magie en transformatie.

AGENDA

Data

Laatste woensdag van de maand 2023
Opening Community woensdagavond September 27
Oktober 25
November 29
December 27

Tijd

Middag programma van 14.00 tot 17.30
Avond programma van 18.30 tot 22.00
Vegetarische maaltijd mogelijk van 17.30 tot 18.30

Deelnemen aan whatsapp groep of scan de QR code.

Join the tribe!

Wil je op de hoogte blijven van wat we organiseren in de community join de stille WhatsApp- groep.