Marlouk is een warme liefdevolle vrouw waar ik mij direct veilig en welkom voel. De begeleiding tijdens de trans sessies voelt voor mij als thuiskomen in mijn lijf. Door deze begeleiding verdwijnt mijn denken naar de achtergrond en mag het voelen op de voorgrond, zo fijn. Marlouk ondersteunt haar sessie met prachtige en krachtige muziek die geweldig aansluit bij dat moment. Naast de sessies geeft Marlouk huiswerkopdrachten die er voor zorgen dat ik steeds opnieuw terug ga naar mijn lijf en de rust. Kortom, mocht er een vervolg komen op dit traject, dan ben ik er bij.

Carla

Marlouk heeft een zachte, krachtige energie. Mijn eerste ontmoeting met haar voelde als vertrouwd en veilig. Marlouk nodigt je uit om jezelf te zijn en vanuit dat authentieke veld de wereld in te gaan. Bijzonder aan haar vind ik haar vermogen tot het uiten en delen van ook haar eigen kwetsbaarheid, waardoor ze je direct meeneemt naar de kern van een oprecht samenzijn. Rust, stilte afgewisseld met opbouwende energie kenmerken ons bijzondere contact. Ik ben blij Marlouk in mijn leven te hebben.

Kim

Een heel puur persoon met veel kracht en liefde, zonder oordelen en veel ruimte voor jou. Op een bijzondere manier komen de juiste onderwerpen omhoog en zowel met woorden als met energie geeft Marlouk er aandacht aan, waardoor er rust en ruimte ontstaat, na de sessie voelde ik energie en kracht. Intens zuiver persoon, we kenden elkaar niet maar ik voelde meteen dat Marlouk de juiste persoon is. Zeer oprecht geeft ze haar sessies. Erg blij met de ervaringen en healing van Marlouk.

Nancy

De periode voor de cacao ceremonie had ik last van malende, negatieve gedachten. De ceremonie was een bijzondere ervaring, ook door de rust, wijsheid en liefde van Marlouk. Nu voel ik een innerlijke rust. Het lijkt of de energie weer is gaan stromen en ik met meer liefde naar dingen kan kijken. Ik voel me ècht lekker Marlouk!

Marieke Bloemberg

Ik ben nog steeds ondersteboven van het ritueel en de ontmoeting met jou. Ik ben je zo dankbaar en laat mij de komende tijd leiden vanuit mijn gevoel.

Mariella

Onze ontmoetingen heb ik altijd als verwarmend ervaren. Ik vind jou een heel bijzondere, intelligente en krachtige vrouw. Bewondering heb ik voor jouw kracht bij jezelf te blijven. Mijn ontmoetingen met jou hebben mij meer inzicht gegeven.

Ingrid

Ik zit nog lekker in de vertraging en mijn schouders zijn zo goed als pijnvrij! Voel een hele grote dankbaarheid naar jou, naar Marlouk en Moeder Aarde.

Lara

Marlouk, dank voor het liefdevolle, open welkom wat je creëert om binnen dat veld ons als koppel te ontvangen. Je stemt af en laat ontstaan. Zo werd het ritueel een reis naar binnen, naar het hart, het lichaam. En ook een reis naar de ander, met de ander. Je begeleiding met muziek, geluid, beweging, stilte, aanraking is steeds een uitnodiging om de reis te vervolgen, met wat zich ook aandient, om dat in aanwezigheid te ervaren. Wij zijn dankbaar dat je op ons pad bent gekomen om zo Liefde te ervaren voor onszelf, voor elkaar. Voor ons een waardevolle kennismaking met het sjamanisme!

Petra & Thibout

Ik ben nu 2 keer bij Marlouk geweest voor een ritueel. Deze tweede keer was nog intenser dan de eerste. Marlouk nam mij mee naar mijn innerlijke kind en liet mij mijn schaduwkant zien op zo’n liefdevolle manier waarbij ik mij veilig voelde om deze reis te maken. Nog nooit ben ik zo diep gegaan en wat was het nodig. De dag erna voelde ik me als herboren, enorm creatief en wat een levensenergie!
Wil je nog een bedanken voor de fijne bedding die je legt met je mooie rustige zijn en je mooie ruimte. Het voelt heel fijn en veilig voor mij in ieder geval. Ook hoe je de ceremonie hebt opgebouwd, was perfect voor mij. Ik was al heel erg ontroerd toen de spirit van Cacao binnen kwam toen tegenover jou zat met mijn schaaltje cacao. Zo mooi zacht en toch zo duidelijk aanwezig…  Er kwam zo veel moois voorbij, dat het nauwelijks te onthouden en te beschrijven is allemaal. Maar ik voelde me totaal verbonden met mezelf en kon mezelf zien in al mijn pracht en in mijn kracht en in mijn zachtheid. Wat ik ook merkte met de Cacao, ik kon het helemaal toe laten in mijn systeem en in mijn lichaam. Terwijl ik een verleden heb met paniek aanvallen en helemaal geen vertrouwen hebben in mijn lichaam. Nu kan ik er helemaal zijn en dat voelt echt super krachtig.

Anoniem